Ford 'Shelby' Mustang - Golden Gate Bridge, San Francisco van Martin Melis

Werkcode: 1 001 435 Kopieer de werkcode

Martin Melis profielfoto Een nieuwe serie Classiccar-Arts: klassieke auto’s afgebeeld in de omgeving van hun herkomst. Dit is de iconische Ford Shelby Mustang uit 1967 met op de achtergrond de Golden Gate Bridge in San Francisco. Acryl op canvas, panoramic landscape formaat. Alle classiccar-art werken zijn met de hand gemaakt, de ene keer direct op canvas geschilderd met acrylverf en gedigitaliseerd, een andere keer digitaal geschilderd op mijn iMac Pro met behulp van een Wacom HD Touch tablet en software als Sketchbook Pro, Painter en Photoshop.

Dit werk wordt aangeboden door Martin Melis

Van jongs af aan wilde ik illustrator en kunstenaar worden. Elk vrij moment besteedde ik al tekenend, kleurend en schilderend. Ik werd geïnspireerd door het werk van bekende kunstenaars. Ik begon te tekenen met de hand – met potlood, acryl- en waterverf op art board of op canvas. Ik was in de jaren 80 dé topvisualiser voor o.a. Volvo Nederland en DAF Trucks en heb o.a. voor deze bedrijven talloze visuals, illustraties en artposters gemaakt. Dit verklaart voor het merendeel mijn passie voor auto’s. Ik was altijd al gefascineerd door de mooie lijnen en spannende details ervan. Daarnaast werkte als vormgever, illustrator en animator voor designstudios en voor grote reclamebureaus. Inmiddels werk ik al vele jaren succesvol als zelfstandig ondernemer in mijn studio aan huis. ClassicCar-Art is voor mij een ‘side-project’ waar ik veel energie in stop maar er evenveel weer uithaal. Een uit de hand gelopen hobby eigenlijk of het weer oppakken van mijn eerste grote liefde: het tekenen en schilderen, maar dan met de vrijheden die het digitale tijdperk te bieden heeft.

Meer weten over Martin Melis?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Marja Pelzer
    Nederland
    4.5 / 5

    Kunst naar ons hart!
    Mooie kunstwerken die in verschillende materialen uitgevoerd kunnen worden; snelle levertijd en handige website. Zeker de app waarmee je het kunstwerk virtueel kunt bekijken!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2022
    Diana van Helden
    Nederland
    5 / 5

    Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
    Cor
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Bert
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed,snel en mooi.
    Onze derde bestelling nu. Kwalitatief hoogwaardig en snelle levering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Karen
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooi schilderij (precies zoals op de website) en prima service
    Het schilderij is exact zoals het op de site staat vermeld. Na bestelling werden we heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Zelfs toen de leverdatum niet uit kwam, is dit heel snel opgelost (sneller geleverd dan verwacht). Prima service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2023
    Raoul Vandesompel
    Nederland
    5 / 5

    10 op 10
    De werken die ik al gekocht heb zijn bangelijk mooi maar te bediening was heel goed

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Nely
    Nederland
    5 / 5

    Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
    Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Bob
    Nederland
    5 / 5

    Top kunst en service
    Tijdens een bezoek aan de showroom werd deskundig alle materialen getoond en uitgelegd waardoor inzicht werd verkregen wat het effect van het materiaal op het kunstwerk is. De bestelling was helaas door de vervoerder niet erg voorzichtig behandeld maar na een telefoontje en wat foto’s van de beschadigingen, kregen we supersnel een nieuw exemplaar. Hulde!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2020
    Rob
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie producten, goede service
    Recent voor de tweede keer een werk besteld bij werkaandemuur.nl. Helaas door logistieke problemen bij de koeriersdienst (mogelijk i.v.m. corona-drukte) was de levering vertraagd en er was zelfs even sprake van dat deze was zoekgeraakt. Door de betrokkenheid en adequate service van de medewerkster van werkaandemuur.nl heb ik uiteindelijk het werk toch in goede staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    Taco Davids
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Bianca
    Nederland
    5 / 5

    Mooie schilderijen snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Ford 'Shelby' Mustang - Golden Gate Bridge, San Francisco van Martin Melis op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
194,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden