Fotoserie ''Towalkornototwalk'' 0004

Fotoserie ''Towalkornototwalk'' 0004 van FotoDennis .com

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Fotoserie ''Towalkornototwalk'' 0004 van FotoDennis .com

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 419797
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
75 gratis verzending!

Omschrijving

Fotoserie ''Towalkornototwalk'' 0004

Urbanfotografie Fotoserie gemaakt in New York september 2014 van de bekende stoplichten met de naam: ''Towalkornototwalk''.

New York has an incredibly syncopated yet complex means of getting around, i.e. take the subway or walk. With both beautiful modes you find yourself walking...wandering...experiencing a city that is constantly transforming even within a 24 hours timespan. I want to show the contrast between the modern and antique in this series. Everywhere you walk, you see new and old integrated, woven, recycled and layered with so much paint. Everyone is constantly walking through these contrasting landscapes of urban habitats. Easily unnoticed by the daily commuters, however, magical to the camera lenses fresh eye. #New York # Brooklyn #Photography #Urban Photography #Dennis Khalil #To Walkornottowalk #Series #Old and New #Brooklyn streets #

Over FotoDennis .com

FotoDennis .com profielfotoAl vanaf jonge leeftijd ben ik op een creatieve manier bezig om dingen te maken. Hierin ben ik altijd gedreven door fantasie en passie. Een mooi beeld, een diepe kleur, een interessante vorm of een gevoel. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Hier merkte ik dat ik zelf wilde ontdekken en experimenteren buiten de muren van de school. De vaardigheden van een fotograaf, het ontwikkelen van foto’s, het monteren van film en het maken van computeranimaties heb ik mezelf aangeleerd. Na een aantal jaren lateraal gedrift te hebben, reizend door de Verenigde Staten en met uitstapjes naar het bedrijfsleven, ben ik bestuurskunde gaan studeren.

Maar creativiteit is bij mij niet in bedwang te houden. Ik ben al die tijd blijven experimenteren, lezen en heb vooral veel foto’s gemaakt. Steeds meer van die foto’s maakte ik in opdracht waardoor ik in 2013 de tijd rijp vond om fotodennis.com te starten. Voor veel bedrijven heb ik inmiddels events en presentaties op de foto gezet. Bij bruiloften heb ik de bijzondere momenten vastgelegd en ik heb al heel wat mensen geholpen aan een sterke profielfoto of een waardevol familieportret. Portretfotografie kan ik inmiddels ook in mijn eigen studio doen. Een fijne plek waar ik met verschillende achtergronden en belichting studiofoto’s en portretten schiet.

2014 is het jaar waar ik niet alleen als professioneel fotograaf ben gaan werken, maar ook in

Alle werken