Fraai beschilderde Airbus A320 van Brussels Airlines (registratie OO-SND, thema van de beschildering

Fraai beschilderde Airbus A320 van Brussels Airlines (registratie OO-SND, thema van de beschildering van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fraai beschilderde Airbus A320 van Brussels Airlines (registratie OO-SND, thema van de beschildering

van Jaap van den Berg

Fraai beschilderde Airbus A320 van Brussels Airlines (registratie OO-SND, thema van de beschildering van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 800849
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

Fraai beschilderde Airbus A320 van Brussels Airlines (registratie OO-SND, thema van de beschildering zijn de Smurfen, toestel wordt ook wel de Aerosmurf genoemd) arriveert hier op de luchthaven van Brussel.

Brussels Airlines heeft de afgelopen jaren een aantal Airbus A320's uit haar vloot voorzien van een fraaie beschildering. Alle beschilderingen hebben als thema een Belgische icoon.

Foto heb ik gemaakt op 3 juni 2018.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken