Fraaie Boeing 747-8 Cargo van Azerbaijan Cargo Silkway onderweg naar de Polderbaan voor de terugreis

Fraaie Boeing 747-8 Cargo van Azerbaijan Cargo Silkway onderweg naar de Polderbaan voor de terugreis van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Fraaie Boeing 747-8 Cargo van Azerbaijan Cargo Silkway onderweg naar de Polderbaan voor de terugreis

van Jaap van den Berg

Fraaie Boeing 747-8 Cargo van Azerbaijan Cargo Silkway onderweg naar de Polderbaan voor de terugreis van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 802276
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

Fraaie Boeing 747-8 Cargo van Azerbaijan Cargo Silkway onderweg naar de Polderbaan voor de terugreis naar de thuisbasis.

De Boeing 747-8 is de laatste versie van de Boeing 747 die werd aangekondigd op 14 november 2005. Boeing verving hiermee de Boeing 747-400 en beconcurreerde de superjumbo van concurrent Airbus, de A380. Deze versie van de 747 is langer dan de A380 en zelfs langer dan de Airbus A340-600.

Foto gemaakt op 26 mei 2017.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken