Fragile

van Anouschka Hendriks

- Werkcode: 117 666

Anouschka Hendriks over Fragile

Een uitgebloeid hortensia bloempje. Alleen de nerfjes zijn nog over. Met de roze achtergrond door andere nog niet uitgebloeide bloempjes van dezelfde plant is het een fragiel, dromerig plaatje geworden.
Fragile vind je in de categorieën Blad, Bloemen, Contemporary, Details, Fotografie, Macrofotografie, Minimalisme, Natuur en Weer, Nerf (blad), Pastel, Roze, Scherptediepte, Sfeer (gevoel), Slaapkamer, Wachtkamer, Zachte dag, delicaat, dromerig en uitgebloeid.
Anouschka Hendriks profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Anouschka Hendriks

Even voorstellen.....Ik ben Anouschka Hendriks en woon in Volkel (NL). In september 2010 heb ik het roer volledig omgegooid en ben begonnen met de opleiding Fotografie aan de School voor Fotografie in Breda en eind 2011 heb ik deze opleiding met goed gevolg afgerond. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze stap! Ik ben altijd bezig met beelden. Waar ik ook ben, ik probeer altijd wel een mooie foto te maken. Echt een voorkeur voor een onderwerp heb ik niet, vooral de afwisseling vind ik leuk. Ik hoop dat mijn werken in de smaak vallen en er over een aantal jaren diverse werken overal en nergens bij mensen of bedrijven aan een muur hangen.....Erg leuk als je een foto wilt delen als een werk bij jou aan de muur hangt! Anouschka Hendriks

Alle werken van Anouschka Hendriks


Waarom je kiest voor Fragile op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fragile van Anouschka Hendriks

Koop de foto Fragile van Anouschka Hendriks op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 117 666
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden