Framework van een Trabant.

van Roman Robroek

- Werkcode: 219 127

Roman Robroek over Framework van een Trabant.

Dit is een foto van het geraamte van een Trabant, genomen ergens in Duitsland op een groot verlaten terrein. Het was een kleine ruimte waar je zo langs loopt. De auto's stonden daarmee vrij verstopt en worden veelal overgeslagen om te bezoeken. Ik vond het meer dan de moeite waard en ben speciaal hiervoor naar de locatie gereden.
Framework van een Trabant. vind je in de categorieën Auto's, Duitsland, Fotografie, Frame (constructie), Framework, Garage (berging), Skelet, Stilleven, Trabant, Transport en Verlaten plekken.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Framework van een Trabant. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Framework van een Trabant. van Roman Robroek

Koop de foto Framework van een Trabant. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 219 127
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden