Francesca Annis Schilderij

Francesca Annis Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Francesca Annis Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 504000
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl van de Engelse actrice Francesca Annis, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Francesca Annis (Londen, 14 mei 1945) is een Brits actrice. Zij speelde op toneel, in films, musicals en in producties voor de televisie.
Haar eerste internationale optreden was in 1963 in Cleopatra. Daarna speelde zij een rol in onder andere Lady Macbeth. In een aantal afleveringen van de misdaadserie van schrijfster Agatha Christie was zij ook te zien. In 1983 speelde zij de hoofdrol in Tuppence Beresford naar een boek van Agatha Christie. Ook was zij te zien in rollen van de televisieseries Lillie Langtry, Magnum en Simon Templar.
Annis was 22 jaar de echtgenote van fotograaf Patrick Wiseman met wie zij twee dochters en een zoon heeft. Tussen 1995 en 2006 was zij de vrouw van de bekende Engelse acteur Ralph Fiennes. Na het bekend worden van een affaire van Fiennes met een zangeres, werd tot een scheiding besloten.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken