Francesco Totti schilderij

Francesco Totti schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Francesco Totti schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 150603
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Italiaanse voetballer Francesco Totti, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 120 x 90 cm en VERKOCHT.

Francesco Totti (Rome, 27 september 1976) is een Italiaans voetballer die bij voorkeur als aanvallende middenvelder speelt. Hij stroomde in 1992 door vanuit de jeugdopleiding van AS Roma, waarvoor hij zijn hele carrière actief bleef. Totti debuteerde in 1998 in het Italiaans voetbalelftal, waarmee hij het wereldkampioenschap in 2006 won.

Totti groeide bij AS Roma uit tot symbool van de wederopstanding van de club, die door financieel wanbeleid in de jaren '90 bijna failliet verklaard werd. Zijn spel leverde hem de bijnaam 'Het wonderkind van Rome' op en vergelijkingen met legenden uit de Romeinse mythologie. In 2007 won hij het topscorersklassement van de Serie A en de Europese gouden schoen. Pelé noemde hem één van de beste schaduwspitsen uit zijn tijd toen hij hem in maart 2004 opnam in zijn Lijst FIFA 100 beste spelers.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken