Frankrijk Normandie Lion Sur Mer Zwart wit van Rob van der Teen

Werkcode: 498 425 Kopieer de werkcode

Rob van der Teen profielfoto Lion-sur-Mer is een gemeente in het Franse departement Calvados (regio Normandië). De gemeente telt 2508 inwoners (2004) en maakt deel uit van het arrondissement Caen.

Dit werk wordt aangeboden door Rob van der Teen

Nadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met: Voorop Fotografie & Ontwerp Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl
https://www.vooropfotografie.nl

Voor al mijn werken zijn eventueel aparte kleurstellingen te bespreken.

Meer weten over Rob van der Teen?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marjolein
Nederland
5 / 5

Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering en het eindresultaat is werkelijk fantastisch !!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Gino
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden
gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Jenkykat
Nederland
5 / 5

Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Robert jan
Nederland
5 / 5

Schitterend
Prachtige canvas doeken. Zeer goed ingepakt. Goede levering. Ben erg tevreden. Zo mooi.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Janneke
Nederland
5 / 5

"Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Sabine
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Mike
Nederland
4.5 / 5

geweldige mooie kwaliteit en uitstekende service
Ben zeer tevreden met jullie aandacht en werkwijze. Foto kan ik helaas nog niet sturen omdat het schilderij nog niet aan de muur hangt. Het is een verjaardags cadeau voor mijn vrouw en die is pas 14-11 jarig. Maar als hij hangt zal ik aan jullie denken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Charlotte
Nederland
5 / 5

Super service en product
Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Erwin & Angelique
Nederland
5 / 5

Top resultaat
Heel tevreden over de communicatie, het meedenken en het uiteindelijke resultaat. Prima materiaal, goed te verwerken en een hele scherpe afbeelding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
V.o.f. Intraplant
Nederland
5 / 5

Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
Fam Kwerreveld
Nederland
5 / 5

Heel goede service, op afgesproken datum geleverd, werk ziet er boven verwachting prachtig uit een aanwinst in onze interieur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2018
Marielle
Nederland
5 / 5

Super klachtafhandeling!!
Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Frankrijk Normandie Lion Sur Mer Zwart wit van Rob van der Teen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 14 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
60,-54,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!