Freddie Mercury olieverf portret

van Bert Hooijer

- Werkcode: 525 418

Bert Hooijer over Freddie Mercury olieverf portret

Freddy Mercury portret. Een prachtig gedetailleerd werk met veel zorgvuldigheid van een wereldster die helaas veel te vroeg overleed maar zijn nummers zullen nooit worden vergeten. Dit werk is van zeer hoge kwaliteit en nergens anders te koop. U heeft hiermee een uniek werk in uw huis hangen.
Freddie Mercury olieverf portret vind je in de categorieën Bestsellers, Bestsellers in Duitsland, Collage, Digitale Kunst, Dood, Freddy Mercury, Geschiedenis, Illustraties, Mannen, Muziek, Pop muziek, Portret en Schilderijen.
Bert Hooijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Hooijer

Hooijer Media & Graphics is gestart uit passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van opvallende grafische vormgeving. Ik bedenk, creëer en ontwerp unieke grafische designs, zonder gebruik te maken van AI programma's. Elk details wordt met de hand aangebracht. In zeer hoge kwaliteit want alleen het beste is goed genoeg.

Alle werken van Bert Hooijer


Meer weten over Bert Hooijer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Freddie Mercury olieverf portret op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Freddie Mercury olieverf portret van Bert Hooijer

Koop de bestseller illustratie Freddie Mercury olieverf portret van Bert Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525 418
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden