Freddie Mercury olieverf portret

van Bert Hooijer

- Werkcode: 525418

Bert Hooijer over Freddie Mercury olieverf portret

Freddy Mercury portret. Een prachtig gedetailleerd werk met veel zorgvuldigheid van een wereldster die helaas veel te vroeg overleed maar zijn nummers zullen nooit worden vergeten. Dit werk is van zeer hoge kwaliteit en nergens anders te koop. U heeft hiermee een uniek werk in uw huis hangen.
Freddie Mercury olieverf portret vind je in de categorieën Bestsellers, Bestsellers in Duitsland, Collage, Digital Art, Dood, Fantasie, Geschiedenis, Illustraties, Mannen, Muziek, Portret, Queen en Schilderijen.
Bert Hooijer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Bert Hooijer

Hooijer Media & Graphics is gestart uit passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van opvallende grafische vormgeving. Ik bedenk, creëer en ontwerp unieke grafische designs. In zeer hoge kwaliteit want alleen het beste is goed genoeg.

Alle werken van Bert Hooijer


Meer weten over Bert Hooijer?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom kiest voor Freddie Mercury olieverf portret als ingelijst werk

  • Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Diverse lijsten en passe-partout

Freddie Mercury olieverf portret van Bert Hooijer

Koop de bestseller illustratie Freddie Mercury olieverf portret van Bert Hooijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 525418
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
222 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.