Free Fallin'

van Feike Kloostra

- Werkcode: 1517

Feike Kloostra over Free Fallin'

2010, Digital collage, based on elements from real handmade scrapbooks of my own. It's my tribute to the great song Free Fallin' by Tom Petty.
Free Fallin' vind je in de categorieën Auto's, Collage, Digital Art, Free fallin', Graffiti, Illustraties, Kunst voor vaders, Los Angeles, Lyrics, Oldtimers, Plakboek, Popart, Stencil, Tom Petty, Typografie, Urban / Street en Vintage.
Feike Kloostra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Feike Kloostra

Mijn werk omschrijft zich het beste als ‘Mash-up Pop Art’. Ik breng werelden samen in een nieuw beeld. Net als een muzikale mashups maar in mijn geval nog veel breder. Een oude comic samen met een regel uit een film, een reclamebeeld uit de jaren tachtig samen met een songtekst van nu. Alles wat me visueel en muzikaal inspireert zie je als een remix terug in al mijn werk. Vaak ligt de basis in een handgemaakt werk (collage, stencils, spuitbus etc.) waarna ik alle digitale technieken gebruik om dingen nog wat meer te laten knallen. Graag een werk in opdracht of aanpassing in een bestaand werk? Mail me op kloostra@gmail.com en we komen er vast uit!

Alle werken van Feike Kloostra


Meer weten over Feike Kloostra?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Free Fallin' op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Free Fallin' van Feike Kloostra

Koop de illustratie Free Fallin' van Feike Kloostra op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1517
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.