Fresco in Verlaten Paleis.

van Roman Robroek

- Werkcode: 457 938

Roman Robroek over Fresco in Verlaten Paleis.

Dit is een foto van het prachtige hoofdgebouw in een verlaten paleis. Het paleis, daterend uit de 16e eeuw, is grotendeels leeg. De meeste kamers hebben geweldige kunstwerken of fresco's aan de muren. Het fresco op het plafond in deze kamer, gemaakt door een beroemde kunstenaar in die tijd, is uitzonderlijk.
Fresco in Verlaten Paleis. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Fresco (schilderterm), Huis (woning), Italië, Kunst, Paleis, Urban / Street, Verlaten plekken, Warm glow, Woonstijl Industrieel, Woonstijl Klassiek en schildering.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Fresco in Verlaten Paleis. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Fresco in Verlaten Paleis. van Roman Robroek

Koop de foto Fresco in Verlaten Paleis. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 457 938
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden