Fresh Blue

Fresh Blue van Caroline Lichthart

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 287566

Fresh Blue van Caroline Lichthart

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een pluisje van een paardenbloem met druppeltjes. Een mooie muurdecoratie en fraaie zachtaardige kleuren. Zuiverheid, purity en reinheid zijn de elementen en bepalen de sfeer van dit beeld.
Dit beeld is ook in meer petrol tinten (azuurblauw) verkrijgbaar.

Over Caroline Lichthart

Mijn naam is Caroline Lichthart, levensgenieter, natuurliefhebber, creatieveling, humorist, schrijver; gevoelsmens .Als gepassioneerd fotograaf heb ik oog voor detail en ga uit van een bijzondere natuurlijke lichtval. Hierdoor is de zon mijn grote dankbaarheid waardig.Zo nu en dan doe ik mee met een fotowedstrijd en heb hiermee wat fijne waarderingen mogen ontvangen van bijvoorbeeld: The National Geographic Community, Plus Online, Tuinen, Landleven, Natuurmonumenten, Footo, Digifoto en Pixoto.Ik werk regelmatig voor uitgeverijen waar ik opdrachten voor wenskaarten, covers, inhoudsfoto's van boeken en affiches mocht ontwerpen. Verder verzorg ik op verzoek foto's voor websites en houd zo nu en dan een expositie. Kortom; mijn werk is voor talloze mooie doelen inzetbaar!Heeft U wensen of verlangens waarbij U een of meerdere beelden zou willen inzetten? Veel is mogelijk en samen kunnen wij uw mooie creatie vormgeven. Kijkt U ook even op https://www.lichthartfotografie.com en Facebook?

Alle werken