Frida with Roses van Frida Kahlo van Danielle Ducheine

Werkcode: 793 816 Kopieer de werkcode

Danielle Ducheine profielfoto In het intrigerende schilderij "Frida with Roses," gecreëerd door de getalenteerde kunstenares Danielle Ducheine, wordt de complexiteit van Frida Kahlo's karakter prachtig vastgelegd. Ducheine, een kunstenaar met een unieke en kleurrijke visie, eert hiermee niet alleen Kahlo maar ook het vermogen van kunst om emoties te onthullen.

Het portret toont Frida met een mysterieuze glimlach, omringd door weelderige, levendige rozen die lijken te groeien uit de diepten van haar ziel. Ducheine's penseelstreken geven een gevoel van diepte en beweging aan de bloemen, alsof ze de innerlijke kracht van Kahlo weerspiegelen.

Het kleurenpalet is levendig en gedurfd, met rijke rode en beige tinten die contrasteren en harmoniëren op een manier die het gevoel van passie en leven in Kahlo's werk vastlegt. De rozen, symbool van liefde en kwetsbaarheid, vormen een intrigerend contrast met Frida's karakteristieke kracht en doorzettingsvermogen.

Het schilderij lijkt een dialoog aan te gaan tussen kunstenaars en tijdperken, waarbij Ducheine haar bewondering voor Kahlo's werk en levensverhaal viert en tegelijkertijd haar eigen visie op de kunstwereld deelt.

"Frida with Roses" herinnert ons eraan dat kunst niet alleen een visuele ervaring is, maar ook een emotionele reis. Dit werk van Danielle Ducheine eert Frida Kahlo als een symbool van creatieve moed en vrouwelijke kracht, en nodigt ons uit om dieper te duiken in de betekenis van haar kunst en erfenis.

Dit werk wordt aangeboden door Danielle Ducheine

Tuimelend door het leven als een kleurrijke caleidoscoop. Zo kleurrijk, spontaan en enthousiast als Danielle Ducheine zo ook de diversiteit aan schilderijen. Je moet toch durf en lef hebben om oude meesters in een nieuw abstract jasje te steken of gewoon op basis van fantasie aan de slag gaan. Uiteraard hoort bij het ontwikkelproces ook het naschilderen van schilderijen.... maar dat is absoluut niet de voorkeur. Het is net als bij een kookboek, kijken en bladeren is heerlijk ... en dan gaan we toch gewoon iets heel anders maken!.

Meer weten over Danielle Ducheine?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Joke
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    Marc
    Nederland
    4.5 / 5

    Top Canvas met mooie kleuren en prima afwerking !
    Voor de eerste keer iets besteld. Positief verrast. Echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Evelyn
    Nederland
    5 / 5

    Enorme keuze aan hoogwaardige kunstreproducties
    Mooie kwaliteit canvas prints. Zorgvuldig verpakt, en op de geplande dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Eveline
    Nederland
    5 / 5

    Prima verzorgd
    Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Fred Schoenmacker
    Nederland
    5 / 5

    Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Ans van der Heij
    Nederland
    5 / 5

    Met zorg en liefde gemaakt!
    Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Marianne
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Ben
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk te bestellen, prima kwaliteit en service!
    We zijn onze inrichting wat aan het ‘restylen’ en wilden niet teveel meer aan de muur. Met deze reproductie van Werkaandemuur.nl vinden wij het resultaat helemaal geweldig. Duidelijke instructie, prima kwaliteit. Een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Samira
    Nederland
    5 / 5

    Super van begin tot eind
    Prachtig product en super service! De

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Secretariaat It Deelshus
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Trudy Paap
    Nederland
    4.5 / 5

    Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Gerdie
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2018

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit moderne kunstwerk Frida with Roses van Frida Kahlo van Danielle Ducheine op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden