Frozen Flowers - Bevroren Bloemen In Ijs

Frozen Flowers - Bevroren Bloemen In Ijs van Nicole Schyns

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 361373

Frozen Flowers - Bevroren Bloemen In Ijs van Nicole Schyns

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
92 gratis verzending!
Frozen Flowers - Bevroren Bloemen In Ijs van Nicole Schyns

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De transparantie, het door het ijs schilderachtige oppervlak en het contrast van verdwijnende en verschijnende elementen fascineert mij.

Over Nicole Schyns

Nicole Schyns profielfotoNicole is in 2014 afgestudeerd aan de AKI ArtEZ Enschede in Crossmedia Design. "Van kleins af aan wist ik dat ik kunst wilde gaan studeren. Ik tekende en schilderde veel in mijn tienerjaren, maar tijdens de studie ontdekte ik fotografie als mijn favoriete medium." Nicole heeft tijdens haar studie een half jaar stage gelopen in Amsterdam als fotografie-assistente. Haar foto's variëren van abstract en kleurrijk tot minimalistisch, zwart/wit. Zij fotografeert voornamelijk natuur en landschappen, maar heeft ook een sterke fascinatie voor abstractie, schilderachtige oppervlaktes, patronen en grafische vormen. Ook blijft het bij haar niet bij het beeld alleen. Zij verwerkt haar fotografie ook in milieuvriendelijke, stoffen producten, die zij zelf naait en verkoopt onder het label Lemon & Grass (www.lemonandgrass.nl).

Alle werken