Frozen Lane van Lars van de Goor

Werkcode: 341 489 Kopieer de werkcode

Lars van de Goor profielfoto Bomenlaan in de rijp

Dit werk wordt aangeboden door Lars van de Goor

Hasselblad Master categorie landschap en natuur. Eerste prijs en gouden medaille winnaar Trierenberg Circuit. Ik wil iedereen bedanken die via Werk aan de Muur een werk van mij heeft aangeschaft. Door de wet op bescherming van privacy gegevens heb ik helaas geen inzage in wie mijn werk koopt en kan daardoor niet een persoonlijk dankjewel sturen. Ik hoop op uw begrip daarvoor. Ik begrijp heel goed dat het best een een spannende aankoop kan zijn, zomaar een werk via het internet te kopen. Het is niet makkelijk om de kwaliteit op een computerscherm te kunnen beoordelen. Mooie plaatjes in het klein geven nog geen garantie dat deze in het groot hetzelfde effect zullen hebben. Vakkundig vergroten, hoge resolutie bestanden, foto's gemaakt met kwaliteit camera's en een bekwame fotograaf of kunstenaar maakt dat u meer kans heeft een echt mooi werk in huis te halen. Samen met WadM zorgen wij ervoor dat u een werk van kwaliteit in huis krijgt. Bent u niet tevreden dan hoor ik dat graag. Bent u wel tevreden, vertel het anderen. Heeft u werk van mij gezien, maar staat het hier niet op de site, neem dan contact met mij op info@larsvandegoor.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website larsvandegoor.com Wilt u een afbeelding als behang, neem vooraf even contact met mij op.
Voor abstract werk van mijn hand, verwijs ik u graag naar GOOR abstracten https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/GOOR-abstracten/32525, ook op de Werk aan de Muur website.

Meer weten over Lars van de Goor?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Nikki
    Nederland
    5 / 5

    Erg mooi!
    Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
    Marga
    Nederland
    5 / 5

    Hele mooie foto
    Prachtige foto op mooi materiaal en goed afgedrukt. Makkelijk op te hangen. Heel handig dat je bij het kiezen de foto digitaal in je interieur kunt plaatsen, zodat je weet dat kleur en maat goed is.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    Jennie Nieuwenhuis
    Nederland
    4.5 / 5

    In alle opzichten heel tevreden
    Ben heel tevreden. Goed werk geleverd en de communicatie ( telefoon en mail) verliep vlekkeloos en de medewerkers zijn heel vriendelijk. Blij mee!! Ga zeker aanbevelen!!!!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Albert Hoek
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Received 3 beautiful canvases for the 2nd time this week. Just like a few years ago, friendly and good contact, excellent quality and fast delivery. Certainly not the last time for an order! (Original) Deze week voor de 2e keer 3 prachtige canvassen ontvangen. Net als een paar jaar geleden vriendelijk en goed contact, prima kwaliteit en snelle levering. Zeker niet de laatste keer voor een bestelling!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Familie bredewold
    Nederland
    5 / 5

    Snelle levering.ook goed contact via Whatsapp. En ze hebben trackandtrace.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2018
    Hans
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer mooie kwaliteit
    Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Marjon
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prachtige producten, super klantenservice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    FCO SECURITY
    Nederland
    5 / 5

    Er zaten een paar kleine beschadigingen op het staal. Dit kwam door een druk van de ophanglijst. Het is niet eens zeker of dit niet zelfs door de vervoerder kwam. Toch komt er meteen een nieuwe. Ik geef zelden recensies omdat vaak zaken aan verwachtingen voldoen en men zelden nog verder gaat. Werkaandemuur gaat wel degelijk verder. Enorme super service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Hans
    Nederland
    5 / 5

    Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
    Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    Jenkykat
    Nederland
    5 / 5

    Een geweldig bedrijf met zeer deskundige werknemers. Er wordt precies uitgelegd wat de mogelijkheden in materiaal zijn en denken ook mee als je niet helmaal (niet zo verwonderlijk) weet welk werk je op de muur wilt hebben. De keuze is zeer groot! Bij dit bedrijf nemen ze alle tijd voor je! Zeer tevreden over levertijd, klantenservice en het product zelf. TOP!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    V.o.f. Intraplant
    Nederland
    5 / 5

    Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020

Plus- en minpunten

  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Stevig fotopapier
  • Met diverse lijsten en passe-partout verkrijgbaar
  • Niet groter verkrijgbaar dan 120x80 (kies voor ArtFrame of canvas met baklijst)
  • Spiegelt met direct (kunst)licht

Omlijst je fotoprint bij Werk aan de Muur

We lijsten het werk voor je in in een aluminium of houten lijst. De houten lijsten zijn beschikbaar in 4 kleuren: zwart, donkerbruin, wit en naturel.

Kies voor een passe-partout en maak het ingelijste werk helemaal af. Een passe-partout legt de focus meer op het gekozen werk. Het passe-partout is in wit (room- of spierwit) en zwart te krijgen. De binnenranden van het passe-partout worden schuin gesneden, om een diepte-effect te creëren.

Meer weten?

Meer over Ingelijst en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Frozen Lane van Lars van de Goor op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
381,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden