Funchal bij nacht van Arie Storm

Werkcode: 33 527 Kopieer de werkcode

Arie Storm profielfoto Funchal is de hoofdstad van het Portugese eiland Madeira. Het is een geliefde toeristische havenstad voor cruiseschepen.

Dit werk wordt aangeboden door Arie Storm

Als professioneel vakfotograaf kom ik vaak op te gekke locaties om beeld te maken. Dit kan zijn in de natuur maar ook in steden met bijzondere architectuur of reisreportages. Neem een kijkje in mijn shop of kijk op https://www.ariestormfotografie.nl

Meer weten over Arie Storm?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Dick
Nederland
4.5 / 5

Goed geregeld
Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
jan
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Yvon
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooi doek en erg goede service
Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Floor
Nederland
4 / 5

Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
J. Gasille
Nederland
4.5 / 5

Geweldig!!!!
Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Rianne
Nederland
4.5 / 5

Heel blij met de geleverde producten en diensten
Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Maartje
Nederland
5 / 5

Alles en iedereen is prima daar
Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Michiel
Nederland
5 / 5

Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Marianne
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Hilde
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
D Lok
Nederland
3.5 / 5

Top
Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto Funchal bij nacht van Arie Storm op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
113,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden