Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld


Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld

Dit werk komt uit de serie "Cyber Dream Realms" en is het 4e werk. In deze werken tracht ik de wereld te visualiseren waarin mij werken zich bevinden maar ook figuren zoals deze dame die in het kunstwerk aan het dansen is in haar 3d kleding.
Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld vind je in de categorieën 3D-computergraphics, Avant-garde, Cyberpunk, Cyberspace, Dans, Digitale Kunst, Driedimensionaal, Futurisme, Illustraties, Mensen, Modern en Virtueel beeld.
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop de illustratie Futuristische virtuele 3d vrouw figuur in een digitale virtuele droom wereld van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 597 128
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.