Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Futuritisch kubistisch 3d kunstwerk "Ruimte Reizen"


Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst over Futuritisch kubistisch 3d kunstwerk "Ruimte Reizen"

Het werk "Space Travel" (2020) is een intrepretatie hoe ruimtereizen er in een cyberwereld uit zou kunnen zien. Het werk is gebaseerd op een line-art werk wat ik eerder heb gemaakt.
Futuritisch kubistisch 3d kunstwerk "Ruimte Reizen" vind je in de categorieën 3D-computergraphics, Abstract, Astronomie, sterren en de ruimte, Avant-garde, Digitale Kunst, Geel, Illustraties, Kleuren, Kubisme, Low fidelity, Paars, Ruimtewedloop en blokken.
Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Pat Bloom (Gouda / Rotterdam) is een transdisciplinaire digitale kunstenaar en groeide op in de 90's / 00's met cyberspace, graffiti, street-art, grafische en interactieve kunst.

De volgende logische stap was de Willem de Kooning Academie (Rotterdam) waar hij zijn Bachelor of Arts behaalde in New Media.

Zijn huidige veelal digitale kunstwerken kunnen worden omschreven als een mix van 3D, abstract, kubisme en minimalisme en is te herkennen aan de kleurrijke en dynamische stijl die het werk uitstraalt.

Het werk begint als een schets of foto en evolueert (na een zelf ontwikkeld proces van schetsen, tekenen, construeren) in een virtueel 3D-model of scène. De composities worden op hoge resolutie gerenderd (soms duurt het dagen voor de digital art klaar is) en worden in een beperkte oplage op een duurzame drager zoals fotoprints en HD Metal overgezet.

Alle werken van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst


Waarom je kiest voor Futuritisch kubistisch 3d kunstwerk "Ruimte Reizen" op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Futuritisch kubistisch 3d kunstwerk "Ruimte Reizen" van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst

Koop de illustratie Futuritisch kubistisch 3d kunstwerk "Ruimte Reizen" van Pat Bloom - Moderne 3D, abstracte kubistische en futurisme kunst op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 597 134

Shop nu met 10% korting
Nog 6 dagen en 10 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-94,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.