GREENERY POPPPY PALM LEAVES van Pia Schneider

Werkcode: 694 953 Kopieer de werkcode

Pia Schneider profielfoto Prachtige Coconut Palm Leaves, groenblauwe popart stijl. ©17-Sep-2017 door Pia Schneider, atelier COLOUR-VISION.

Dit werk wordt aangeboden door Pia Schneider

Pia Schneider is een wereldwijd bekende professionele en gekwalificeerde grafisch ontwerper, mediadesigner en beeldend kunstenaar. Zij is geboren en woont in Duitsland bij de stad Trier aan de romantische rivier de Moezel. In 1998 begon zij als autodidact, freelance Textielontwerpster terwijl zij in Düsseldorf woonde. In 1999 studeerde ze af aan de Europese Kunstacademie in Trier.
2000 richtte zij haar onafhankelijke studio 'atelier COLOUR-VISION' op.
In 2005 behaalde ze haar diploma Mediavormgever, na 3 jaar voltijds school in Dortmund.

Pia houdt ervan om op verschillende gebieden te creëren. Haar passie zijn abstracte schilderijen, geometrische vormen, grafische ontwerpen en haar liefde voor de oceaan. Ook fotografeert zij met passie botanische objecten en architectonische vormen. Haar affiniteit voor het ongewone is terug te vinden in haar werken.
----
Let op: Alle originele rechten op deze kunstwerken zijn eigendom van en beschermd © door Pia Schneider | atelier COLOUR-VISION.

Meer weten over Pia Schneider?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Jacklyn
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekend kwaliteit en customer service
    Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
    J. Gasille
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig!!!!
    Denken met je mee, doe alles om het mogelijk te maken en zeer vriendelijk! Aanrader!!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    Rob Bussink
    Nederland
    5 / 5

    Super te service en perfecte levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Christi
    Nederland
    4 / 5

    Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
    Agaath
    Nederland
    5 / 5

    Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch gedetaillerde print in zeer natuurgetrouwe kleuren en dat op akoestisch doek!
    Ik heb goede ervaringen met Werkaandemuur. Zowel de laatste als ook de vorige opdrachten zijn prachtig geprint, de lijsten zien er goed uit en het werk wordt heel zorvuldig ingepakt en op tijd verzonden. Het was heel spannend om het object in elkaar te zetten maar het akoestisch doek voldoet helemaal aan onze verwachtingen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
    Emke
    Nederland
    5 / 5

    Absoluut het wachten waard!
    De contacten met de mensen van Werk aan de muur waren hartelijk en positief. De werken die ik heb uitgekozen zijn nog leuker dan in de catalogus. Ik geniet <3

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Anita Kroes
    Nederland
    5 / 5

    Ons prachtige kunstwerk had schade geleden tijdens het vervoer. Fantastisch snel en buitengewoon coulant opgelost!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Henk Jaap Kloosterman
    Nederland
    5 / 5

    Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid
    Wij hadden een werk besteld bij werkaandemuur, wat bij aankomst helaas een heel kleine beschadiging had, die wel op een storende en zeer zichbare plak zat. Nadat we deze beschadiging gemeld hadden, werd dit op uitermate soepele en zorgvuldige wijze afgehandeld en kregen we binnen week een vervangend exemplaar thuis bezorgd. Chapeau en best practice in klantvriendelijkheid, we maken dit ook wel eens anders mee !! Wat we ook schattig vonden, is dat we het oude (licht beschadigde) exemplaar mochten houden, met de suggestie om het werk te schenken aan een non-profit organisatie in de buurt, die vaak ondanks de beschadiging vaak erg blij zijn met zo’n gratis kunstwerk. Dat gaat we dan ook zeker doen !!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Charlotte
    Nederland
    5 / 5

    Super service en product
    Werkaandemuur heeft er alles aan gedaan om het schilderij op de gewenste datum bij ons te bezorgen en dat is gelukt. Denken mee en bezorglocatie kon twee dagen van te voren nog gewijzigd worden zodat we zeker wisten dat het schilderij in ontvangst genomen kon worden en aan de wand hing tijdens onze housewarming. Wij zijn super blij met het schilderij en de service van werkaandemuur.nl. Zeker een aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit Popart kunstwerk GREENERY POPPPY PALM LEAVES van Pia Schneider op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden