Gabriël Metsu - Dame bij een virginaal

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 311 918

Over Gabriël Metsu - Dame bij een virginaal

Gabriël Metsu - Dame bij een virginaal

Gabriël Metsu (Leiden, januari 1629 - begraven Amsterdam, 24 oktober 1667) was een Nederlandse kunstschilder uit de Gouden Eeuw. Hij schilderde veel genrestukken, waarvan sommige ook als portretten kunnen worden gezien. Metsu staat bekend om zijn zilveren coloriet, de beheersing van de lichtinval en de verborgen erotiek. In de afgelopen jaren heeft Metsu echter nogal in de schaduw gestaan van de Delftse kunstenaar Johannes Vermeer. Daardoor heeft zijn werk niet de erkenning en waardering gekregen die het verdient.
Gabriël Metsu - Dame bij een virginaal vind je in de categorieën Dame, Gabriël Metsu, Gouden Eeuw, Kunstgeschiedenis, Oude meesters, Schilderijen en virginaal.

Waarom je kiest voor Gabriël Metsu - Dame bij een virginaal als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gabriël Metsu - Dame bij een virginaal uit de oude meesters collectie

Koop Gabriël Metsu - Dame bij een virginaal als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 311 918
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
287,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden