Galapagos pinguïns op de rotsen

Galapagos pinguïns op de rotsen van Hanneke Bantje

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Galapagos pinguïns op de rotsen

van Hanneke Bantje

Galapagos pinguïns op de rotsen van Hanneke Bantje

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 711346
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Galapagospinguïn
Naar navigatie springenNaar zoeken springen
Galapagospinguïn
Spheniscus mendiculus
Galápagos Penguin (Spheniscus mendiculus), Galápagos Islands, Ecuador.jpg
Bedreigd
Leefgebied Galapagos-eilanden
Leefomgeving Kusten
Familie Pinguïns
Galapagos Penguin2.jpg
Portaal Portal.svg Biologie
De vogel is gemiddeld 50 cm lang, is gemiddeld 2 kilogram en ze worden vaak 9,5 jaar oud. Het is een relatief kleine, zwart wit gekleurde pinguïn. De galapagospinguïns leven Galapagoseilanden. De Galapagos Eilanden liggen rondom de evenaar. De Galapagos Pinguïn is de kleinste en enige tropische pinguïn ter wereld. De galapagospinguïn heeft een zeer klein verspreidingsgebied en daardoor is de kans op uitsterven best groot. Een telling van 2005 liet een totaal aantal van 1800 zien. De schatting momenteel is dat er nog circa 2000 over zijn. Ze vangen hun eten onderwater en ze eten dan vaak vis.

Dit werk wordt aangeboden door Hanneke Bantje

Hanneke Bantje profielfoto"even voorstellen...Ik ben Hanneke Bantje en woon in Breda.Je ziet mij altijd met mijn camera, heb altijd zin om op pad te gaan en mooie dingen te fotograferen!Mooi natuurlijk licht spreekt mij het meeste aan. Van de natuur om de hoek tot prachtige bestemmingen verder weg.Ik vind het leuk om een selectie van mijn foto's te delen op werk aan de muur zodat anderen er ook van kunnen genieten .Ik hoop dat mijn werk in de smaak valt en het zou leuk zijn wanneer er een werk van mij bij jou aan de muur hangt, je het dan wilt delen via instagram en mij erin tagt @hanneke_bantje

Alle werken