Galapagos reuzenschildpadden

Galapagos reuzenschildpadden van Bianca Stam-Verhoeven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Galapagos reuzenschildpadden van Bianca Stam-Verhoeven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 30978

8% Hemelvaart korting
Nog 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 110 gratis verzending!

Omschrijving

De galapagosreuzenschildpad is een grote soort die ook erg zwaar kan worden. De schildpad heeft een groene tot grijze kleur, en relatief lange nek en dito poten. De galapagosreuzenschildpad kan een schildlengte bereiken tot ruim anderhalve meter.

De kop is vrij klein en heeft een stompe voorzijde, de schildpad heeft een duidelijk snavelachtige bek. Voor de ogen zijn de gepaarde prefrontale schubben gelegen. Het rugschild of carapax is groen van kleur en heeft een zadelachtige vorm. Oudere exemplaren krijgen een sterk koepelvormig schild. De poten en de kop kunnen bij oudere exemplaren niet in het schild worden teruggetrokken. De kleur van de poten en staart is net als de kop grijs tot zwart. De ledematen en de staart dragen vergrote schubben.

De mannetjes worden groter dan de vrouwtjes en hebben een langere en dikkere staart. Mannetjes hebben daarnaast een hol buikschild en een gele kleur aan de wangen en keel

Dit werk wordt aangeboden door Bianca Stam-Verhoeven

Bianca Stam-Verhoeven profielfotoSteeds opnieuw weer onder de indruk van nieuwe bestemmingen waar dan ook ter wereld. Je raakt nooit uitgekeken... alle prachtige landschappen, verschillende culturen, geuren & kleuren. Reis je mee over de wereld in beeld?

Alle werken