Galloway in Zoetermeer

Galloway in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 254486

Galloway in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Galloway in Zoetermeer van Ricardo Bouman | Fotografie

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Mooie zwartwitfoto van Galloway runderen in het Buytenpark in Zoetermeer tijdens zonsondergang.
Door de laaghangende zon in wintertijd kregen deze prachtige moeder en zoon Galloway runderen een mooie gloed rondom hun dikke en ruige haarkleed. De Galloway is een runderras dat oorspronkelijk uit Schotland komt. Het zijn grote grazers die vaak in natuurgebieden worden losgelaten (zoals Buytenpark in Zoetermeer) en kunnen goed tegen strenge kou. Buytenpark in Zoetermeer is een heuvelachtige kunstmatige natuurpark waar de Galloway runderen zich prima thuis voelen omdat sommige delen van het park lijken op de Schotse Hooglanden.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere (berg)landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van de weersomstandigheden. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. Ricardo zijn foto's zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor interieurs, ook zeer geschikt voor on- en offline media-uitingen. Zijn zakelijke portfolio bekijkt u op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken