Ganzenkop in de sneeuw

van Marcel Pietersen

- Werkcode: 265850

Marcel Pietersen over Ganzenkop in de sneeuw

Gans gefotografeerd in de buurt van de Yperenplas, een meertje in de buurt van Wilp. Een grote groep die bedelend naar me toekwamen voor eten. Deze prachtige foto kunnen maken van dichtbij.
Ganzenkop in de sneeuw vind je in de categorieën Dieren, Fotografie, Gans, Natuur en Weer, Natuurfotografie, Vogels, Winter, Winterkleed en Witte.
Marcel Pietersen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Pietersen

Foto's van de dieren in al hun facetten zijn prachtig om te maken en mooi om naar te kijken. Vogels hebben wel mijn voorkeur. Panorama's, maak ik ook regelmatig. Maar ook de dingen van alle dag zijn ook een welkom onderwerp. Ik ben begonnen met een Trust 710 Power@m zoom. Daarna kocht ik een HP 945. Inmiddels via een Nikon D200 en een Nikon D7000 beland bij een Nikon D7200 en D7500. Objectieven die ik het meeste gebruik zijn de Nikkon 14-24m f2.8 , Nikon 17-55 f2.8 en de Tamron SP 150-600mm f5-f6.3 G2.

Alle werken van Marcel Pietersen


Waarom je kiest voor Ganzenkop in de sneeuw op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ganzenkop in de sneeuw van Marcel Pietersen

Koop de foto Ganzenkop in de sneeuw van Marcel Pietersen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 265850
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.