Garth Brooks schilderij

Garth Brooks schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Garth Brooks schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193765
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Amerikaanse countryzanger, songwriter en acteur, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 70 x 90 cm en verkocht.

Troyal Garth Brooks (Tulsa, Oklahoma, 7 februari, 1962) is een zanger, songwriter en acteur, die countrymuziek maakt. Tegenwoordig besteedt hij veel tijd aan goede doelen.

Brooks leverde een grote muzikale bijdrage aan countrymuziek in de jaren negentig. Hij verscheen uit het niets zonder de stereotypen van mannelijke country sterren en had gelijk grote commerciële successen doordat hij elementen uit popmuziek en rockmuziek integreerde in zijn liveoptredens. Al snel begon de countrystijl zijn muziek te domineren en de verkopen van zijn platen schoten omhoog.

Brooks genoot van zijn succesvolle carrière, met 70 hitsingles en 15 albums die in de hitlijsten hebben gestaan achter zijn naam. Maar hij wilde meer en wilde zijn carrière uitbreiden. Hij stortte zich op een later gefaald mediaproject dat draaide om een fictief alter ego Chris Gaines.

Na ongeveer een decennium muziek te hebben gemaakt, kondigde Brooks in 1999 aan te stoppen met muziek en optredens. Hij wilde zich richten op het opvoeden van zijn dochters. Hij verdween net zo snel uit de muziekwereld als dat hij gekomen was. Voor veel fans van over de hele wereld blijft hij een legende.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken