Gebedskralen, Tibet

Gebedskralen, Tibet van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Gebedskralen, Tibet van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 449584
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
89 gratis verzending!

Omschrijving

Gebedskralen, Tibet.
Deze kettingen (malakettingen) vinden hun oorsprong in het boeddhisme. Boeddhisten gebruiken deze ketting bij het opzeggen of mentaal herhalen van een mantra.
Vaak is een malaketting gemaakt van 108 kralen. De laatste 8 kralen worden opgedragen aan de heelheid van alles wat leeft, met andere woorden: de compassie met alle levende wezens. Je zou het kunnen vergelijken met de rozenkrans.
De gebedssnoeren worden gebruikt om de tel niet kwijt te raken bij het reciteren of chanten.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken