Gebergte in Milford Sound - Nieuw Zeeland

Gebergte in Milford Sound - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Gebergte in Milford Sound - Nieuw Zeeland

van Ricardo Bouman

Gebergte in Milford Sound - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 96092
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Een panorama foto van het schitterende berglandschap in Milford Sound in Nieuw Zeeland. Deze foto toont ruige gebergte met daarachter een mooie en dramatische wolkenpartij. Links ziet u een waterval in het dal tussen de bergpieken. Milford Sound is een prachtig natuurgebied in de Fiordlands aan de westkust van Nieuw Zeeland. Ik schoot deze panoramafoto tijdens een zeer winderige zeiltocht.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van een grafisch ontwerpbureau in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning, schoonheid en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken