Geboren om lief te hebben

Geboren om lief te hebben van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Geboren om lief te hebben  van Ina Wuite thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 279161

Geboren om lief te hebben van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Geboren om lief te hebben  van Ina Wuite

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Spontane krabbels vanuit het onderbewustzijn, tekens die een speciale betekenis hebben en die gaan over zijn wie je bent, je persoonlijkheid, je unieke kwaliteiten en eigenschappen. je bent iemand om van te houden, het is een soort kunst-geboortetegel om te vieren dat je leeft en mag zijn wie je bent.

Over Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken