Gedroogde bloem

Gedroogde bloem van Danique van Gurp

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Gedroogde bloem

van Danique van Gurp

Gedroogde bloem van Danique van Gurp

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 596625
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
154 gratis verzending!

Omschrijving

Prachtig, fris en helder beeld. Gedroogde bloem met lichte achtergrond met groen accent.

Dit werk wordt aangeboden door Danique van Gurp

Danique van Gurp profielfotoIk ben Danique van Gurp-Habets, 37 jaar jong. In het dagelijks leven ben ik, naast fotograaf, ook nog juf op de basisschool! Iets dat ik hartstikke leuk vind om te doen!
De afgelopen jaren ben ik steeds meer gaan fotograferen. Zo'n 10 jaar geleden heb ik een cursus basisfotografie gevolgd en toen raakte ik verslaafd aan fotograferen. Ik ging steeds meer fotograferen en steeds meer mensen kregen interesse in mijn werk! Super leuk!
Men zegt wel eens dat dingen die de moeite waard zijn nooit gemakkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. En mijn klanten profiteren van die ervaring.
Het liefst fotografeer ik met natuurlijk licht. Het levert prachtige foto's op en zo komt je persoonlijkheid het best tot zijn recht. Ik word erg blij wanneer echte emoties op de gevoelige plaat komen te staan, foto's waarop je jezelf bent!

Alle werken