GeelOranje bloem

GeelOranje bloem van Julian Oude Maatman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 171677

GeelOranje bloem van Julian Oude Maatman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Over Julian Oude Maatman

Toen ik 16 jaar oud was kocht ik mijn eerste camera. Uit enthousiasme ging ik gelijk aan de slag, daarnaast begon ik boeken te lezen over fotografie en kwam er snel achter dat landschaps-fotografie mijn ding was. Heerlijk door de natuur opzoek naar dingen die je met een fotocamera kan vast leggen maar met het bloten oog niet altijd even goed kunt zien. Dat was voor mij de uitdaging.
Heel mijn leven was ik eigenlijk al geïntereseerd in sterren en ik wilde daar iets mee. Ik heb een lens gekocht en ben naar Zuid-Frankrijk gereden om daar de sterren te gaan fotograferen, Prachtig. Maar het bleef niet bij the sterren, het sloeg door naar travel. Geweldig om cultuur te leven te brengen op een camera.
Het is leuk om terug te zien hoe je gegroeid bent in the fotografie, ook benieuwd? Neem een kijkje op mijn instagram: ourview.nl

Alle werken