Geelsnavelekster (gezien bij vtwonen)

Geelsnavelekster (gezien bij vtwonen)

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Geelsnavelekster (gezien bij vtwonen)

uit de oude meesters collectie

Geelsnavelekster (gezien bij vtwonen) uit de oude meesters collectie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 330359
Kies het materiaal Meer informatie
Naadloos behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang uit één stuk. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
166 gratis verzending!

Omschrijving

John James Audubon werd geboren op 26 april 1785 in Les Cayes, Santo Domingo, Frankrijk (nu Haïti). Van het landgoed van zijn vader in Pennsylvania maakte Audubon de eerste Amerikaanse experimenten met vogelbanden. Hij begon alle ornithologische dingen te verzamelen en potlood- en pasteltekeningen van vogels te maken. Toen zijn zelfvertrouwen als kunstenaar groeide, waagde hij zich aan aquarellen, het medium dat hij het vaakst zou gebruiken. Audubon werd een reizende kunstenaar, die af en toe leerlingen lesgeeft, maar altijd lokale vogels en hun natuurlijke habitat schildert. Zijn belangrijkste werk, een kleurenplaatboek getiteld The Birds of America (1827-1839), wordt beschouwd als een van de beste ornithologische werken ooit voltooid. Audubon stierf op 27 januari 1851 in New York City.Noot: Dit werk is ook zonder begeleidende tekst in de illustratie te verkrijgen. Neem hiervoor contact met ons op.

Het werk is te zien in aflevering 6 van seizoen 11 in Weer Verliefd op je Huis van vtwonen.

Klantfoto's: Geelsnavelekster (gezien bij vtwonen)

Klantfoto: Geelsnavelekster (gezien bij vtwonen), op canvas