Geisha 01 van Mark Isarin | Fotografie

Werkcode: 608 865 Kopieer de werkcode

Mark Isarin | Fotografie profielfoto Surreële collages gemaakt van gelaagde beelden van divers eigen werk. Verweerde details, krassen en digitale natte plaat technieken. Oude Japanse prenten en model Fay als Geisha.

Dit werk wordt aangeboden door Mark Isarin | Fotografie

Mijn manier van werken is doordrenkt met passie. Passie voor fotografie, passie voor de mensen die ik mag fotograferen, passie voor de mensen met wie ik samenwerk en aan wie ik cursus geef. Op een andere manier zou ik het niet kunnen en willen doen.

In 2005 ben ik gestart als zelfstandig fotograaf. Ik volgde een kunst- en ontwerp opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den-Haag.
Ik ben dus een gepassioneerd fotograaf van mensen. Het is voor mij ieder keer opnieuw een fantastische uitdaging om mensen te fotograferen zoals ze werkelijk zijn en wil ze graag respectvol en integer fotograferen. Beelden waar iemand trots van kan zeggen: ?Kijk, dat ben ik!?
Verder maak ik graag vrij werk met een kunstzinnige twist. Mijn specialisatie ligt dan ook in portretfotografie en reportages, gecombineerd met Fine-Art beelden.

Gereedschap...
Apparatuur is leuk, visie veel beter!
Ik gebruik mijn camera?s als een stuk gereedschap om te maken wat ik in mijn hoofd al zie. Dat betekent dat voor mij visie op fotografie veel belangrijker is dan apparatuur. Ik zal je dus nooit (lang) vermoeien met cijfertjes, instellingen en de specificaties van het fantastische gereedschap waarmee ik mag werken. Veel belangrijker vind ik dat ik met mijn beelden een verhaal, jouw verhaal kan vertellen.

Meer weten over Mark Isarin | Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Fam. Jansen Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Piet Sanders Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

simpel en betrouwbaar
mooie keuze, flexibele maten en flexibel te bestellen; goeie en betrouwbare service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
hans hofmeijer Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

het behang ziet er goed uit.
We hebben een punt van aandacht: de kleuren komen niet helemaal overeen met de kleuren op de site. Ze zijn ons inziens wat lichter.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Dieter Rogiers Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
Henk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Lizzy Janssen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Hans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Superbedrijf in elk opzicht. Doet wat het belooft.
Vanaf het begin van mijn bestelling ben ik uitstekend op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Gisteren werd het prima verpakt (alsof het een kostbaar museumstuk was) in uitstekende staat bezorgd. Het voldoet volkomen aan mijn verwachtingen, Het is een fraai sieraad in mijn woonkamer. Ik ga hier zeker vaker iets bestellen. Uit Haarlem komt alleen maar goeds is mijn ervaring en hieruit blijkt dat maar weer eens.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Ans van der Heij Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Nikki Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Erg mooi!
Makkelijk in elkaar te zetten en gelijk erg mooi resultaat!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2022
Ype Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Gerard Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

weer een "'Werk aan de Muur"" besteld en weer perfect !
veel keuze; met zorg gemaakt en goed verpakt bezorgd. ook wordt je steeds op de hoogte gehouden over status voortgang

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Harm Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede en snelle klantenservice.
Wij hebben een mooi groot canvasdoek besteld. Snelle levering en duidelijke updates tijdens dit proces. Helaas kwam het doek beschadigd aan. Dankzij vlotte reacties van Rosanne naar volle tevredenheid opgelost. Zo kan het blijkbaar ook!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Geisha 01 van Mark Isarin | Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden