Geisha in Green Kimono

Geisha in Green Kimono van Helia Tayebi Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Geisha in Green Kimono van Helia Tayebi Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 664157
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
51 gratis verzending!

Omschrijving

Modern portret van een Geisha met waterverf en stukjes beschilderd en bedrukt papier. De kleur groen staat in de Japanse cultuur voor jeugdigheid, eeuwigheid, vitaliteit en energie. Het is daarom altijd een geliefde kleur voor kleding geweest.

Dit werk wordt aangeboden door Helia Tayebi Art

Helia Tayebi Art profielfotoMijn naam is Helia Tayebi, woonachtig in het prachtige historische Delft. Altijd geprikkeld en geïnspireerd door schoonheid en dit als grootste drijfveer om beeldende kunst te maken. Mensen fascineren me daarbij het meest, wat resulteert in het genre van mijn werk: portretten. Daarbij maak ik gebruik van bestaande of eigen foto's. Mijn stijl zou ik omschrijven als expressief en modern, maar toch met klassieke elementen. Ik werk met diverse materialen als pastelkrijt, inkt, stift, olieverf en acrylverf.

Naast werken vanuit mijn eigen inspiratie, werk ik ook met veel plezier in opdracht. Daarbij houd ik, binnen mijn eigen stijl, rekening met de specifieke wensen en smaak van de opdrachtgever.

Alle werken