Geisha's en kimono's 3

van Ineke de Rijk

- Werkcode: 621407

Ineke de Rijk over Geisha's en kimono's 3

Een pastel tekening van een Geisha in een kleurrijke kimono. Zij draagt een gouden versiering in haar opgestoken haar en ook in haar oor draagt zij een gouden versiering.
Goud / Japan / Geisha/ Portret /Vrouw / Gastvrouw / Elegant /Kimono / Kleur / Traditie / Ceremonie / Sieraden / Pastelkrijt
Geisha's en kimono's 3 vind je in de categorieën Aziatische kunst, Ceremonie, Geisha, Goud, Japan, Kimono, Kleur collecties, Mode, Pastelkrijt, Portret, Schilderijen, Traditie en Vrouw.
Ineke de Rijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

Ik heb weer tijd om meer te tekenen en te schilderen na jaren van vrijwilligers werk te hebben gedaan voor de St. Care Foundation The Gambia. Inspiratie heb ik opgedaan in Gambia waar ik ook heb gewoond. De kleuren , de bevolking en het leven is een grote inspiratiebron. Maar ook het rustigere leven nu is inspirerend om zachtere kleuren te gebruiken en meer te werken met pastelkrijt. Maar nog steeds is het fijn om in allerlei kleuren te werken en om nieuwe technieken en nieuwe materialen uit te proberen.

Alle werken van Ineke de Rijk


Waarom je kiest voor Geisha's en kimono's 3 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Geisha's en kimono's 3 van Ineke de Rijk

Koop dit schilderij Geisha's en kimono's 3 van Ineke de Rijk als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 621407
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.