Geisha's en kimono's 3

van Ineke de Rijk

- Werkcode: 621 407

Ineke de Rijk over Geisha's en kimono's 3

Een pastel tekening van een Geisha in een kleurrijke kimono. Zij draagt een gouden versiering in haar opgestoken haar en ook in haar oor draagt zij een gouden versiering.
Goud / Japan / Geisha/ Portret /Vrouw / Gastvrouw / Elegant /Kimono / Kleur / Traditie / Ceremonie / Sieraden / Pastelkrijt/Rood / Geel/
Geisha's en kimono's 3 vind je in de categorieën Aziatische kunst, Ceremonie, Geisha, Goud, Illustraties, Japan, Japanse kunst, Mode, Pastel, Portret, Rood, Schilderijen en Vrouw.
Ineke de Rijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ineke de Rijk

"Toen ik jong was, vond ik het al leuk om te tekenen”, begint Ineke haar levensverhaal. Maar toen trouwde ik, kreeg ik kinderen en runde ik mijn eigen schoonheidssalon. Dus erg veel tijd was er niet om mijn hobby uit te oefenen. Na mijn scheiding heb ik vier jaar in Portugal gewoond en gewerkt. Bij mijn terugkomst in Haarlem heb ik mijn vak als schoonheidsspecialiste weer opgepakt en mijn oude hobby schilderen ook. Ik heb destijds een aantal aquarelcursussen gevolgd en mijn reizen, naar Thailand en Afrika, gaven mij veel inspiratie.
Mijn bezoek aan Gambia maakte zoveel indruk dat ik besloot om daarheen te verhuizen en een stichting op te richten om de bevolking te steunen. Ik heb daar veel van de mensen en de cultuur geleerd, een ervaring die ik nooit meer vergeet.
Nu ben ik gepensioneerd en kan ik veel tijd besteden aan mijn hobby’s: schilderen en tekenen. Inspiratie voor mijn werken haal ik voor een groot deel uit mijn eigen leven. De ervaringen die ik heb opgedaan, zoals de verschillende culturen en de landen die ik heb bezocht.
Mijn huidige stijl is heel divers, maar vooral figuratief romantisch. Er zijn zoveel verschillende materialen, ik wil eigenlijk alles uitproberen. Maar het vaakst gebruik ik aquarel en pastelkrijt, omdat dit de minste ruimte inneemt. Ik heb thuis niet heel veel ruimte, dus hele grote schilderijen maken gaat niet.”

Alle werken van Ineke de Rijk


Meer weten over Ineke de Rijk?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Geisha's en kimono's 3 als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Geisha's en kimono's 3 van Ineke de Rijk

Koop de illustratie Geisha's en kimono's 3 van Ineke de Rijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 621 407
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
158,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden