Geisha

Geisha van Humphrey Isselt

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 141728

Geisha van Humphrey Isselt

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Poygon digitaal schilderij van een Geisha op de rug bekeken. Digitaal schilderij. Zoals alle digitale schilderijen van Humphrey Isselt is de kwaliteit uitzonderlijk. Dat wil zeggen dat zelfs bij uitzoomen de 'verfstreken' te onderscheiden zijn. Dat houdt in dat een canvas of posterprint de uitstraling van een 'echt schilderij' behoudt.

Over Humphrey Isselt

Humphrey Isselt 22-12-1965 geboren in Suriname. Ik teken al sinds ik potlood en papier kan vasthouden. Mijn werk laat zich beschrijven als 'ontdekken van het leven'. Alles wat ik mooi vind en mijn aandacht trekt kan als onderwerp dienen. Waarbij zowel fantasie als realiteit van even veel waarde zijn. Ik ben niet gebonden aan stijl of materiaal. Alles probeer ik uit. Vaak ontstaat wanneer het idee er is de combinatie c.q. keus voor stijl en materiaal vanzelf. Laat je verrassen met mijn werk(en) aan je muur of als gebruiksvoorwerp. Veel plezier. Maak het leven gemakkelijk!

Alle werken