Gele Tulp Studie van Istvan Nagy

Werkcode: 65 619 Kopieer de werkcode

Istvan Nagy profielfoto Gele Tulp Studie in Keukenhof

Dit werk wordt aangeboden door Istvan Nagy

Thanks for visiting my gallery. Please contact me directly if you have any questions or if would like to have a different edit, black and white of any photos, for licensing, or for any other inquiries.

István was born and raised in Hungary and he has lived in the Netherlands since 2002. As an autodidact photographer, he specializes in fine-art landscape and panoramic photography. In his photographic prints ? characterized by compositions with simplicity and balance ? he aims to capture and convey the many moods of near and distant sceneries, be that raw, dramatic, peaceful or just simply beautiful. Through research for new techniques, attention to lighting and detail, he is looking for new and creative ways to bring uniqueness into his landscape photography.

Meer weten over Istvan Nagy?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Jeannette
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over het bedrijf. Is 2x dat ik kunst besteld heb bij hun. Ze geven duidelijk advies over de mogelijkheden die zij kunnen leveren. Alles word goed en stevig verpakt, voordat het opgestuurd wordt Telefonisch staan ze je netjes en deskundig te woord.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Jan en Diny
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Marielle
Nederland
5 / 5

Super klachtafhandeling!!
Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Antoinette
Nederland
5 / 5

Topservice
Ik belde op vrijdag of een levering van een schilderij op dinsdag mogelijk was. Alles is in het werk gesteld om dat mogelijk te maken!! Zeer vriendelijk persoonlijk contact en dat alles zonder meerkosten. Echt top!! Schilderij mooi en volgens verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Marja Wouters
Nederland
5 / 5

Heeeeel mooi
Heeeeel mooi

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Kim
Nederland
5 / 5

Goed geregeld
Veel keuze in afbeeldingen en materialen, netjes verpakt en snel verstuurd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Rogier Rogier
Nederland
5 / 5

Mooie kwaliteit en ondanks de corona situatie snel geleverd. Heel blij mee!! Helemaal top!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2020
Nienke
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Jacklyn
Nederland
5 / 5

Uitstekend kwaliteit en customer service
Wegens een misloop met de verpakking, een deel van onze frame was beschadigd. Dit was binnen no time op gelost. We zijn heel blij met de kwaliteit van de doek en de kleurrijkheid van de kunst

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2023
Romy van Ree
Nederland
4.5 / 5

Perfecte service!
Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Jan
Nederland
4.5 / 5

Positief
Perfect zoals verwacht

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Gele Tulp Studie van Istvan Nagy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden