Gele Tulpen - Keukenhof

van Roelof Foppen

- Werkcode: 160 847

Roelof Foppen over Gele Tulpen - Keukenhof

Gele tulpen in het voorjaar in de bollenvelden van Noord Holland.
Gele Tulpen - Keukenhof vind je in de categorieën Bollenstreek, Decoratieve kunst, Fotografie, Geel, Keukenhof, Landschappen, Lente, Nederland, Toerisme, Tulp en Vakantie.
Roelof Foppen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roelof Foppen

Meer dan 40 jaar beoefen ik de fotografie en heb de ontwikkelingen meegemaakt van zwartwit afdrukken in de doka naar kleur tot digitale fotografie met Photoshop op de computer. Nog altijd werk ik met analoge camera?s en film als hobby. Naast en Yashica Mat 6x6 heb ik een Holga pinhole camera voor 6x12 negatieven. Mijn professionele digitale werk maak ik als autonoom documentaire fotograaf met een Nikon full frame camera.Op de site Werk aan de Muur staan enkele van mijn bekende werken, die nu aan een breed publiek worden aangeboden. Mijn thuisbasis is de Zaansteek met onder andere de Zaanse Schans. Van mijn reizen naar Amerika, Afrika en Azië kunt u veel werk terugzien en eventueel bestellen. Hoogtepunten zijn New York, Moskou en Sint Petersburg. Mijn werk kunt u op diverse websites vinden.

Alle werken van Roelof Foppen


Waarom je kiest voor Gele Tulpen - Keukenhof als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gele Tulpen - Keukenhof van Roelof Foppen

Koop de foto Gele Tulpen - Keukenhof van Roelof Foppen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 160 847
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
132,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden