Geluk is een keuze

Geluk is een keuze van Ina Wuite

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Geluk is een keuze van Ina Wuite

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 425723
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

Collage kunstwerk met de tekst "Geluk is een keuze" op een abstract expressionistische ondergrond. Dit kunstwerk heeft een energiek uitstraling waar je blij van wordt. De vrolijke en energieke kleuren brengen je in een positieve stemming en de tekst ondersteund deze uitwerking. Je bent vrij om te kiezen wat je wilt in je leven, iedere dag kun je opnieuw kiezen welke richting je op wilt. Wees je bewust van de keuzes die je maakt in je leven en kies voor geluk!

Trefwoorden: collage schilderij, collagekunst, typografie, typografische kunst, expressionisme, abstract expressionisme, vrijheid, geluk, spreuk geluk, inspiratie kunstwerk, Jackson Pollock stijl, schilderij met tekst, canvas schilderij met spreuk, geluk afbeelding.

Over Ina Wuite

Ina Wuite profielfotoIk maak collages en abstract expressionistische kunst op doek, papier, oude dozen... Altijd op zoek naar het spontane, de ultieme vrijheid in het schilderen en creëren. Ik wil kunst maken zonder erbij na te denken en daarvoor helpt het me om bijvoorbeeld op grote stukken karton van dozen te schilderen en te tekenen. Ik werk zo vrij mogelijk en daardoor maak ik het onderbewustzijn zichtbaar, zie ik wat er in me leeft en eruit wil komen. Een bijzonder proces, altijd verrassend voor mijzelf. Ook maak ik collages van zelfgemaakt collagemateriaal; dat zijn uitprobeersels, tekeningetjes, beschilderde vellen papier. Ook hier weer: ik maak het spontaan zonder doel, want pas dan is het vrij.

Alle werken