George Strait schilderij

George Strait schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

George Strait schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 193767
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch schilderij in acryl van de Amerikaanse countryzanger George Strait, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is 70 x 90 cm en verkocht.

George Harvey Strait (Poteet, Texas, 18 mei 1952) is een Amerikaanse countryzanger. Hij had zijn eerste nummer één hit in 1982 met Fool Hearted Memory. Sindsdien heeft hij vele hits gehad.

George Strait heeft in de countryscene de meeste platinum onderscheidingen en is na Elvis en the Beatles de meest onderscheiden artiest in alle genres. Strait staat sinds 1981 onder contract bij MCA Nashville Records.

Strait werd in 2006 opgenomen in de Country Music Hall of Fame.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken