Gesluierde geklede vrouw met droge rivierbedding (droogte)

Gesluierde geklede vrouw met droge rivierbedding (droogte) van Cor Heijnen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Gesluierde geklede vrouw met droge rivierbedding (droogte)

van Cor Heijnen

Gesluierde geklede vrouw met droge rivierbedding (droogte) van Cor Heijnen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 429517
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112 gratis verzending!

Omschrijving

Gesluierde vrouw in droge rivierbedding. Zwartwit foto.

Dit werk wordt aangeboden door Cor Heijnen

Cor Heijnen profielfotoMijn naam is Cor Heijnen en ik ben geboren op 12 oktober 1964. Via het tekenen en schilderen van modellen op de kunstacademie ben ik ongeveer in 1994 in contact gekomen met de fotografie.
Ik begon met een cursus foto's afdrukken en een cursus portret- / modelfotografie bij een plaatselijke fotoclub. Al snel viel mijn werk op bij de fotoclub en besloot ik dat ik verder wilde.
Er volgde toen tweemaal de Topcursus Portfolio bij het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven. Dit leverde tweemaal een expositie op.
Ik besloot toen om de hoogte van het niveau te toetsen en nam het werk mee naar de fotoacademie. Hier kon ik direct in het derde jaar beginnen. In 2001 haalde ik mijn diploma aan de fotoacademie. Mijn examenwerk werd beoordeeeld door een externe jury van kenners uit de kunst- en fotografiewereld. Met een score van 9.7 haalde ik de hoogste waardering dat jaar.
Mijn werk, dat gekenmerkt wordt door een hele eigen stijl, bestaat uit vrij werk en themawerk. Naast de fotografie ben ik ook sterk geïnteresseerd in alles wat met vormgeving te maken heeft en houd ik me bezig met interactief multimediadesign.
Van 2001 t/m 2003 deed ik de hogere specialisatie graad op de academie voor beeldende kunsten. Door mijn achtergrond maak ik niet alleen foto's en schilderijen, maar maak ik ook veel gebruik van gemengde technieken.

Alle werken