Gestrand, scheepswrak voor de kust van Namibië

Gestrand, scheepswrak voor de kust van Namibië van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Gestrand, scheepswrak voor de kust van Namibië van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 179358
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
87 gratis verzending!

Omschrijving

Gestrand, scheepswrak voor de kust (skeleton coast) van Namibië. Voor de Skeleton Coast liggen veel scheepswrakken.
De Geraamtekust is de kustlijn van de Namib-woestijn tussen de rivier de Kunene op de grens van Angola en Namibië in het noorden en Swakopmund in het zuiden. De Geraamtekust beslaat een lengte van zo'n 700 kilometer.
De combinatie van mist, een heftige branding en onberekenbare stromingen maakten de Geraamtekust van oudsher gevaarlijk voor de zeevaart.

Over Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Daarnaast vind ik het leuk om in Photoshop effecten toe te passen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken