Get Home van Lars van de Goor

Werkcode: 451 933 Kopieer de werkcode

Lars van de Goor profielfoto Bospaadje in herfstkleuren is net een schilderij

Dit werk wordt aangeboden door Lars van de Goor

Hasselblad Master categorie landschap en natuur. Eerste prijs en gouden medaille winnaar Trierenberg Circuit. Ik wil iedereen bedanken die via Werk aan de Muur een werk van mij heeft aangeschaft. Door de wet op bescherming van privacy gegevens heb ik helaas geen inzage in wie mijn werk koopt en kan daardoor niet een persoonlijk dankjewel sturen. Ik hoop op uw begrip daarvoor. Ik begrijp heel goed dat het best een een spannende aankoop kan zijn, zomaar een werk via het internet te kopen. Het is niet makkelijk om de kwaliteit op een computerscherm te kunnen beoordelen. Mooie plaatjes in het klein geven nog geen garantie dat deze in het groot hetzelfde effect zullen hebben. Vakkundig vergroten, hoge resolutie bestanden, foto's gemaakt met kwaliteit camera's en een bekwame fotograaf of kunstenaar maakt dat u meer kans heeft een echt mooi werk in huis te halen. Samen met WadM zorgen wij ervoor dat u een werk van kwaliteit in huis krijgt. Bent u niet tevreden dan hoor ik dat graag. Bent u wel tevreden, vertel het anderen. Heeft u werk van mij gezien, maar staat het hier niet op de site, neem dan contact met mij op info@larsvandegoor.com en dan kan ik het gewenste werk toevoegen. Voor meer informatie zie mijn website larsvandegoor.com Wilt u een afbeelding als behang, neem vooraf even contact met mij op.
Voor abstract werk van mijn hand, verwijs ik u graag naar GOOR abstracten https://www.werkaandemuur.nl/nl/beeldmaker/GOOR-abstracten/32525, ook op de Werk aan de Muur website.

Meer weten over Lars van de Goor?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Ger
Nederland
4.5 / 5

Gebaseerd op deze eerste bestelling: - Ze doen wat ze beloven - Goede kwaliteit van het geleverd Er blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
René
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Agaath
Nederland
5 / 5

Veel keus en veel mogelijkheden. Deskundig advies en prima service. Wij zijn erg tevreden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
S.A. Heyne
Nederland
3.5 / 5

het resultaat van mijn bestelling is bovenverwachting/ keurig verpakt aangekomen
ik heb nog onvoldoende ervaring met werk aan de muur. maar gelet op wat ik nu hebt besteld en keurig hebt ontvangen beveel ik werk aan de muur zeker aan Ik kan helaas nog geen foto sturen hoe deze aan de muur hangt..zijn bezig met de verhuizing

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Petra
Nederland
5 / 5

Ze houden je heel goed op de hoogte van het proces en doen exact wat ze beloven. Heel prettig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Niels
Nederland
4 / 5

Fraaie canvasfoto's, snel geleverd, makkelijk op te hangen
Fijn om uit een ruime keuze aan foto's te kunnen kiezen om elke ruimte in huis een eigen unieke en persoonlijke sfeer te kunnen geven. Kwaliteit van de canvas is goed en ze worden zorgvuldig geleverd. Kom zeker nog is terug voor een nieuwe bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Jan Terpstra
Nederland
5 / 5

Prachtige methode om fotograaf en klant bij elkaar te brengen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
Michiel
Nederland
5 / 5

Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Elly
Nederland
5 / 5

helemaal top, ben ontzettend blij met mijn kunst
Vond het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie dingen om uit te zoeken. Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zal bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Helma van Kooten
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Ken
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk Get Home van Lars van de Goor op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
185,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden