Gevel van een café in Fleurance

van okkofoto

- Werkcode: 1 001 868

okkofoto over Gevel van een café in Fleurance

Ja, ik heb het goed geschreven 'Fleurance'. Het is een dorp in de Gers in het zuiden van Frankrijk. En ja, ik dacht gelijk, wat een mooie gevel. En ook dacht ik gelijk, wat een geweldige manier om duidelijk te maken dat het hier om een café gaat. Persoonlijk vind ik het mooier dan neon lichtbakken. De oudheid en tekening van het hout, de valige stenen, en na al die jaren het trotse 'CAFE' op de gevel. Ook de lantaarn vind ik geweldig en het drinkmonster bovenaan de ovaal is een saignallant detail.
Onderin dit pand zit overigens een geweldig goed restaurant met o.a. pizza's en pasta's en uiteraard op doordeweekse dagen een 'plat du jour'. Gedreven door een familie; mama, zoon en schoondochter. Ze maken tijd voor een praatje en hebben plezier in hun werk.
Het dorp Fleurance heeft zo'n 6000 inwoners en was 7 keer opgenomen in een etappe van de Tour de France. Uiteraard is het dorp al eeuwen oud. Het is gesticht in de 13-de eeuw.
Gevel van een café in Fleurance vind je in de categorieën Architectuur, Bossen, Cafés / Restaurants, Familiebedrijf, Fleurance, Fotografie, Frankrijk, Gers (departement), Sepia (kleur) en Zwart-wit.
okkofoto profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door okkofoto

okkofoto maakt foto's:
- (organisatie)portret fotografie
- architectuur, industrieel erfgoed en stadsgezichten
Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op: info@okkofoto.nl

Alle werken van okkofoto


Waarom je kiest voor Gevel van een café in Fleurance als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Gevel van een café in Fleurance van okkofoto

Koop de foto Gevel van een café in Fleurance van okkofoto op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 001 868
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden