Gibraltar / Berber Aap (Abstract/Kleur)

Gibraltar / Berber Aap (Abstract/Kleur) van Ernst van Voorst

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 110422

Gibraltar / Berber Aap (Abstract/Kleur) van Ernst van Voorst

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Mooie close-up van een expressieve Gibraltar aap - Zelf ben ik erg blij met de gezichtsuitdrukking en de mooie tekening van zijn vacht. Ik hoop dat U er ook van geniet en nog lang van kunt genieten.

De berberaap of magot (Macaca sylvanus of Macaca sylvana) is een makaak uit de familie Cercopithecidae. Het is de enige makaak die buiten Azië voorkomt, en de enige apensoort die in Europa in het wild leeft, namelijk op de rots van Gibraltar.

De berberaap kwam vroeger voor van Marokko tot Libië en Egypte, maar komt nu alleen nog maar voor in de cederbossen het Atlasgebergte in Marokko en Algerije, tot 2000 meter hoogte. Ook wordt hij aangetroffen in eikenbossen en op begroeide rotshellingen.

#berber #aap #abstract #kleur #Algerije #Algeria #Marokko #marocco #Gibraltar #engels #UK #holland #Ernstshoots1 #ernstshoots #foto #photo #face

Over Ernst van Voorst

Al jaren ben ik een gedreven platenmaker met een neiging naar abstracte beelden.

"gevangen door schoonheid
is al dat ik aanschouw
dat wat mij verblijdt"

Met dit motto maak ik mijn werk.

Een paar kernwoorden die mijn werk beschrijven:
1870 50mm abstract airport amsterdam architecture art beach black blue bomen boom bos bridge building bw cameo camio church coal coalmine colour contrast control controlroom d70s dak demonstratie denhaag deutschland dewoude door doors duitsland dusseldorf ernst ernstshoots escalator essen f18 fabriek factories factory filter forrest germany gold golden gray green haarlemmermeer harbor hdr heritage molen

Alle werken