Gimme Shelter

Gimme Shelter van Frank van Meurs

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Gimme Shelter

van Frank van Meurs

Gimme Shelter van Frank van Meurs

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 781906
Kies het materiaal Meer informatie
Print op doek
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
300 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Modern popart schilderij geïnspireerd op Gimme Shelter van de Rolling Stones. Geschilderd met acrylverf op canvas.

Dit werk wordt aangeboden door Frank van Meurs

Frank van Meurs profielfotoCreatief ben ik altijd geweest, tekenen en schilderen was al in mijn jeugd belangrijk voor mij. Sinds die tijd is ook muziek, voornamelijk rock, de rode draad in mijn leven en dit is dan ook een grote inspiratiebron voor mijn creativiteit. De muren van mijn werkruimte hangen vol LP hoezen van rockbands uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Ik zal nooit schilderen zonder te luisteren naar muziek en combineer mijn passie voor schilderen met mijn liefde voor muziek. De emoties die songteksten losmaken verwerk ik in mijn schilderijen, waardoor ze diepgang krijgen en bij veel mensen herinneringen oproepen.

Ik raak ook geïnspireerd door grote steden of landen in het algemeen. Ik kan bijvoorbeeld genieten van mooie architectuur, graffiti of vervallen gebouwen. Net als bij muziek probeer ik de kenmerkende, unieke sfeer zoveel mogelijk probeer over te brengen.

Tijdens lessen die ik heb gevolgd op een grafische opleiding is de basis ontstaan voor het gebruik van typografie en (grafische) kunst. De laatste jaren houd ik me vooral bezig met mixed media. Het leuke hieraan is dat ik bestaande foto’s en andere materialen kan combineren om zo een mooi en uniek beeld te creëren.

Ik heb ervaren dat creativiteit (in mijn geval schilderen) een bijdrage kan leveren aan de weg naar herstel van Posttraumatisch stress-syndroom (PTSS). Ik hoop dan ook dat ik mensen met mijn schilderijen kan inspireren om een negatieve gebeurtenis een positieve wending te geven.

Alle werken

Klantfoto's: Gimme Shelter van Frank van Meurs

Klantfoto: Gimme Shelter van Frank van Meurs, als print op doek