Giorgos Tsolis Schilderij van Paul Meijering

Koop de illustratie Giorgos Tsolis Schilderij van Paul Meijering op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 008 725

Paul Meijering over Giorgos Tsolis Schilderij

Realistisch schilderij in acryl van de Griekse kunstenaar Giorgos Tsolis met een werk van zijn hand op de achtergrond, geschilderd door de kunstschilder Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop.

Giorgos Tsolis is een kunstenaar uit Griekenland. Hij studeerde in 2002 af aan het Graphic Design Institute in Thessaloniki. Met meer dan 18 jaar ervaring op het gebied van illustraties en grafisch ontwerp, heeft hij een aantal jaren in verschillende studio's gewerkt als hoofdgrafisch ontwerper, samen met een team of individueel. De laatste 10 jaar werkt hij als concept artist en illustrator voor studio's in de game-, film- en kledingindustrie. Hij biedt ontwerp, illustratie, creatieve richting en visuele ontwikkelingsoplossingen.

Georgios Ch. Tsolis is een kunstenaar uit Griekenland, geboren in 1982 op het Ionische eiland Lefkada. Sinds hij zichzelf herinnert, houdt hij altijd van tekenen, en tegen de tijd dat hij op de middelbare school zat, op 13-15 jaar oud, nam hij deel aan verschillende schoolschilderwedstrijden en won drie keer op rij de eerste prijs. Na de kostbare begeleiding en inspiratie van zijn leraar, realiseerde hij zich de eerste keer dat schilderen is wat hij echt wilde doen voor de rest van zijn leven. Hij verhuisde in 1999 naar Thessaloniki in Noord-Griekenland voor studies. Hij ging naar het College of Graphic Design & Fine Arts en behaalde elk jaar de eerste plaats in de examens. Hij behaalde een Master of Design and Illustration, Certificate of Art History en Associate of Typography.
Vanaf 2003 begint hij te werken als hoofdgrafisch ontwerper in grafische studio's in Lefkada en Athene, waar hij de lay-outs en productieontwerpen ontwikkelt. Ontwerpen van originele stukken, inclusief illustraties en infographics. Het ontwikkelen van de algemene lay-outs en productieontwerpen voor toepassingen zoals advertenties, brochures, tijdschriften enz.
Vanaf 2009 werkt hij zelfstandig als freelance Illustrator en Concept Artist en neemt hij deel aan verschillende projecten om visuele afbeeldingen van ideeën te creëren voor gebruik in gebieden zoals animatie, boekillustratie, gaming, reclame, print en vele anderen. Tegenwoordig werkt hij aan het maken van digitale schilderijen in traditionele stijl, waarbij hij de oude stijl verenigt met de moderne computertechnologie.
Giorgos Tsolis Schilderij vind je in de categorieën Digitale Kunst, Giorgos Tsolis, Griekenland, Illustraties, Kunstenaar, Paul Meijering, Realisme (kunststroming), Schilderijen, Schoonheid, Surrealisme en Vrouw.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!

Klantbeoordelingen

Joke Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Uitstekende service. Top!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
Joost Geverifieerde koper
Nederland
2.5 / 5

Het kunstwerk hangt mooi aan de muur, maar aan het transport is nog wel iets te verbeteren. De vervoerder stond ineens voor de deur, zonder aankondiging of track en trace. Gelukkig was ik thuis.

Geverifieerde beoordeling via email Besteld in april 2023
Rob van Hotel Mitland Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ruime keuze. goede informatie. Snelle service en nazorg. Persoonlijke benadering

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Hanny Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Jan en Diny Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerksters,
Regelmatig telefonisch overleg heeft er toe geleid dat we goede adviezen hebben gekregen. Het eindproduct is excellent! Wij zijn zeer tevreden. Dank je wel aan alle medewerk(st)ers. Vanwege onze verhuizing is onze inrichting nog niet volledig en zullen we later nog een afbeelding uploaden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Ciska Postema Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Marleen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Keurig en snel geleverd
Ben erg tevreden, keurig en snel geleverd en contact per mail erg duidelijk

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
Jessica van Hoof Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super service en mooi canvas!
Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Corry Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Trudy Paap Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Michiel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
Rob Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede adviezen en uitstekende communicatie over bestellen en verzenden

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Sjon Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Giorgos Tsolis Schilderij als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Shop nu met 10% korting
Nog 5 dagen en 23 uur geldig!

Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
Art Frame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
159,-143,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!