Gisele Bundchen Schilderij

Gisele Bundchen Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Gisele Bundchen Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 277609
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret in acryl op paneel, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering van het Braziliaanse supermodel Gisele Bundchen - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Gisele Caroline Bundchen (Três de Maio, 20 juli 1980) is een Braziliaans supermodel. Ze is een van de succesvolste en bestbetaalde modellen ter wereld. Ze was het gezicht van meer dan twintig merken uit onder andere de Verenigde Staten, Rusland, Brazilië, Italië, Frankrijk, Mexico, Spanje, Turkije, Zuid-Korea, Duitsland en Zwitserland. In 2006 verdiende ze 33 miljoen dollar, terwijl ze een geschat vermogen heeft van 150 miljoen dollar. In het Guinness Book of Records 2007 staat ze te boek als 's werelds rijkste supermodel.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken