Glazen huis van Art Demo

Werkcode: 322 436 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Het acrylschilderij maakt indruk met zijn surrealistische karakter en de fascinerende weergave van een denkbeeldige architectuur die rechtsonder in beeld verschijnt. Het werk voert de kijker mee naar een wereld van fantasie en illusie.

De surrealistisch zwevende ramen en deuren geven het schilderij een onwerkelijke dimensie. Deze architecturale elementen lijken moeiteloos in de lucht te zweven en hun rangschikking creëert een fascinerende onregelmatigheid. De verbinding tussen huis en lucht wordt op een surrealistische en creatieve manier weergegeven.

De heldere lucht, die het grootste deel van het schilderij in beslag neemt, is meesterlijk geschilderd. De vaardige kleurovergangen en de fijne vormgeving van de lucht zijn kenmerkend voor de hand van de kunstenaar. De combinatie van verschillende tinten blauw en de weergave van de wolken geven de lucht een adembenemende levendigheid.

Het landschap op de achtergrond, met majestueuze bergen, geeft het schilderij een zekere aardsheid en contrasteert met de surrealistische architectuur op de voorgrond. De lichtstralen die uit de lucht vallen creëren een dramatische sfeer en voegen een zekere magie toe aan het schilderij.

Over het geheel genomen straalt dit schilderij een unieke aantrekkingskracht uit omdat het de kijker uitnodigt om binnen te treden in de surrealistische wereld van de kunstenaar. De combinatie van surrealistische zwevende architectuur en een indrukwekkend geschilderd luchtlandschap creëert een fascinerende scène die de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding doet vervagen. Het is een kunstwerk dat de creatieve en artistieke visie van de schilder viert en de kijker inspireert om na te denken over de mogelijkheden van kunst en verbeelding.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Nienke
    Nederland
    5 / 5

    Prachtige werken en zeer goede klantenservice
    Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Marga
    Nederland
    4.5 / 5

    super kwaliteit
    We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Joël
    Nederland
    4 / 5

    Prachtig schilderij
    We zijn erg blij met het schilderij en de service is prima.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Stephan
    Nederland
    5 / 5

    Zeer ruim assortiment en prima service!
    Het was nog een hele kluif om twee mooie afbeeldingen op canvas uit te zoeken, want wát een keuze is er! Ook fijn dat er keuze is uit veel formaten. De communicatie was steeds goed en op de afgesproken datum is keurig en goed verpakt geleverd. Hartelijk dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Lizzy Janssen
    Nederland
    5 / 5

    WAUW+++++
    Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Anne Mombarg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    Wim
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
    Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Richard van Belzen
    Nederland
    5 / 5

    In een woord geweldig, ruime keuze en prima service. Foto op canvas was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Mitchell
    Nederland
    5 / 5

    Topservice en hele goede afwerking
    Mooi product geleverd met hele goede afwerking. Voldoende contactmomenten en service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Dick
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed geregeld
    Duidelijke website, veel keuze, redelijk snelle levering, goede communicatie. Maakt de belofte goed waar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    G.J. Gertjan Odink
    Nederland
    5 / 5

    Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit schilderij Glazen huis van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
89,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden